ZAŠTO JE BOLJE KUPITI BELA JAJA ZA ŠARANJE? Ivana Selakov ima NOVU TEHNIKU: Koristi TETOVAŽE ZA DECU, a evo i kako
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

veliki petak

ZAŠTO JE BOLJE KUPITI BELA JAJA ZA ŠARANJE? Ivana Selakov ima NOVU TEHNIKU: Koristi TETOVAŽE ZA DECU, a evo i kako

Pevačica ima posebnu tehniku za šaranje jaja za Vaskrs

Objavljeno:

Pravoslavni vernici koji poštuju julijanski kalendar danas obeležavaju Veliki petak, a tradicionalno, danas se farbaju jaja.

Pevačica Ivana Selakov svake godine farba jaja, a sada je odlučila i da otkrije svoju tehniku.

Ivana tvrdi da su bela jaja najbolja, a evo i zašto.

Ivana Selakov tvrdi da su bela jaja najbolja
Ivana Selakov tvrdi da su bela jaja najboljafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Naravno, svake godine farbam jaja sa porodicom, a kako imamo ćerkicu, to je dobilo poseban smisao. Ona se najviše raduje, kao i mi sa njom. Kad smo Peđa i ja bili sami, sve smo lepo odradili za praznik, ali kako je ćerka tu, to je poseban događaj. Mesecima unapred se traže i kupuju boje, farbe, šljokice i sve kako bi bila što šarenija i što zabavnija jaja. Uglavnom uzimam kupovne boje, a biram bela jaja jer mislim da farba to najbolje uhvati. Ćerka bira sedefaste boje, sa šljokicama, nalepnice su obavezne, a postoje i specijalni flomasteri kojima sama boji - objasnila je Ivana i opisala koju novu tehniku je probala ove godine.

1 / 9 Foto: Instagram

- Prvi put smo rešili da probamo sa dečjim tetovažima za telo. Videli smo neke snimke gde mogu na belim jajima da budu te tetovažice, na kojima je neko cveće ili takvi motivi. Kad je reč o kucanju, kod nas nema nameštanja, nego je fer-plej borba, pa ko pobedi, pobedio je. Ćerka se raduje i tome što svake godine dobije poklon od zeke, kao i tome što taj dan obično vidi baku i deku - zaključila je Selakova.

Bonus video:

01:10

NJEGOV MENDADŽER JE PRAVIO PROBLEM, SA TOM EKIPOM SVE JE MOGUĆE! Ivana Selakov progovorila o sudskom procesu sa Acom Lukasom

(Espreso / 24 sedam/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.